Bewertungen von Sativa Restaurant Rotterdam

Neue Beurteilungen

4.0
Monik
30 Juni 2020

Slecht bereid, helemaal droog en trouwens nog andere producten gebruiken dan die die staan benoemd in het folder!!! Blijkbaar is ook nieuwe eigenaar die gebruik oude folders en reclame (3 pizza voor €20 zijn ineens uitverkocht, belachelijk!!! Ik ga niet meer bestellen!!! Niet aanbevolen!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

René
15 Juni 2020

De 3 pasta's voor EUR 20.- besteld. Werden goed warm, goed verpakt binnen ca. 40 minuten bezorgd. Op elk bakje stond geschreven welke paste rin zat. SUPER. Dat zouden er meer moeten doen. De carbonara bevatte een soort kleine plakjes ham en geen spek of iets dergelijks wat meer gebruikelijk is. De pittige paste was vooral pittig, maar de saus was niet bijzonder. Kant en klaar saus ? En de romige champignon pasta had wel een mooie smaak. De geraspte kaas zonder veel smaak lag als klonten/brokken op de pasta in een hoek geschept. Alles bij elkaar viel het wat smaak en presentatie tegen en begrijpen we de lovende recensie's niet zo. Dit is geen italiaans eten zoals we in Rotterdam gewend zijn. We gaan het zeker nog een keer proberen met andere gerechten, en hopen dat dit een toevallige tegenvaller was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Hogenboom
14 Juni 2020
Van den Berg
9 Mai 2020

Maaltijd (frietjes met kipsate, rauwkost en wrap/tortilla) keurig verpakt, en nog warm. Frietjes vers en krokant, kipsate vers en heerlijk mals. Sate saus prima van smaak. Rauwkost in vorm van sla, radijsjes, tomaat en komkommer ook keurig verpakt in plastic doosje wat te heropenen was. Bezorger kwam exact op door mij aan gegeven tijd op website, vriendelijke bezorger. Wat mij betreft een 10, heb heerlijk gegeten voor 10,95.

Joanne
28 April 2020

Super snel en goed eten. Zeker gaan we nog een keer bestellen!

Sumeyra
20 April 2020

Snelle service, klantvriendelijk, lekkerste pizza! Aanrader

HB
14 April 2020

Goed op tijd en zeer lekker,